Concept developer

Concept developer

Quattor P zoekt een collega die nieuwe ideeën verder wil uitwerken en ontwikkelen, en kan bijdragen in lopende projecten. Ben jij iemand die dit leuk vindt? Lees dan verder!

Wat doe je tijdens deze baan bij Quattor P?

Quattor P helpt bedrijven om hun werknemers nog veiliger te laten werken. Dit doen we op allerlei verschillende manieren; middels serious games, trainingen, of volledige campagnes gericht op het veiligheidsbewustzijn. Voor deze functie zoeken we iemand die nieuwe concepten kan ontwikkelen, en deze ook kan implementeren bij de klant.

Wat doet Quattor P?

Quattor P is een onderzoeks- en adviesbureau met een focus op veiligheidscultuur, team performance en safety leadership. In de offshore en de maritieme industrie helpen wij onze klanten veiliger te werken.

Dit ga je doen

Om iemands denkwijze te veranderen heeft het geen zin om die persoon te vertellen dat hij anders moet gaan denken. Daar zullen andere manieren voor gevonden moeten worden. Bij Quattor P ontwikkelen we daarom verschillende producten, bijvoorbeeld een serious game, voor zowel mensen in de operatie, maar ook voor management.

We zoeken een collega die nieuwe producten of diensten wil ontwikkelen, en bestaande ideeën verder uitdenkt.Naast alleen nieuwe concepten ontwikkelen, zal je ook deelnemen in lopende projecten zoals bijvoorbeeld het ‘Stop Work Project’.

Wij bieden je graag

• Een uitdagende bijbaan voor minimaal 24 uur per week, maar meer is uiteraard ook mogelijk.
• Samenwerken in een ambitieus team met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Onderdeel worden van een actieve leercultuur met veel ruimte voor feedback.
• Een werkplek op ons kantoor in Den Haag, vlakbij Den Haag Centraal en Den Haag HS gelegen.

Jij…

…wil je kennis graag gebruiken voor producten in de offshore en de maritieme industrie.

…hebt een masterdiploma welke aansluit op de baan.

…hebt een hoge mate van zelfstandigheid in het ontwikkelen van producten.

…hebt affiniteit met de doelgroep en kunt je taalgebruik (Nederlands en Engels) op hen afstemmen.