Sales and business development lead

part-time / full-time

Sales and business development lead

part-time / full-time

Quattor P zoekt een collega die de commerciële strategie en sales activiteiten verder uitwerkt en professionaliseert, en die de lead wil nemen in het op de markt brengen van onze (nieuwe) producten. Vind jij dit leuk? Lees dan verder!

Wat doe je tijdens deze baan bij Quattor P?

Quattor P helpt bedrijven om hun werknemers veiliger te laten werken. Dit doen we op verschillende manieren; middels veiligheidsbewustzijnscampagnes, trainingen, en serious games. Voor deze functie zoeken we iemand die de commerciële strategie ontwikkelt, de producten op de markt zet, en de sales op zich neemt.

Wat doet Quattor P?

Quattor P is een onderzoeks- en adviesbureau met een focus op veiligheidscultuur, team performance en safety leadership. In de offshore en de maritieme industrie helpen wij onze klanten veiliger te werken.

Dit ga je doen

Om iemands denkwijze te veranderen heeft het geen zin om die persoon te vertellen dat hij anders moet gaan denken. Daar zijn andere strategieën voor nodig. Bij Quattor P ontwikkelen we daarvoor verschillende producten, bijvoorbeeld een serious game, een veiligheidsbewustzijnsprogramma of een training, voor zowel mensen in de operatie, maar ook voor management en directie/C-level.

Jij gaat je bezighouden met de ontwikkeling en uitvoering van de commerciële strategie. Jij zorgt ervoor dat onze producten en diensten op de juiste manier in de markt worden gezet, en je zorgt ervoor dat deze worden verkocht. Zo houd je je onder andere bezig met het contact met bestaande en nieuwe klanten, doe je de prijsonderhandelingen en leid je de offertetrajecten.

Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten – maar ook voor partners met wie we (willen gaan) samenwerken.

Quattor P is aan het groeien, en met jouw commerciële kennis en kunde, de mogelijkheden die jij op de markt ziet voor onze producten, en de kansen die jij daarin weet te pakken zorg jij ervoor dat Quattor P nog harder groeit.

Wij bieden je graag

  • Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week, meer is uiteraard ook mogelijk.
    • Samenwerken in een ambitieus en ondernemend team met veel ruimte voor eigen initiatief.
    • Een werkplek op ons kantoor in Den Haag, vlakbij Den Haag Centraal en Den Haag HS.

Jij…

…wil je kennis en vaardigheden graag gebruiken voor producten in de offshore en maritieme industrie.

…bent ondernemend, pragmatisch en analytisch, en hebt uitstekende commerciële en onderhandelingsvaardigheden.

…bent sociaalvaardig en communicatief sterk.

…hebt een diploma welke aansluit op de baan.

…vindt het leuk om bij een kleine en groeiende onderneming te werken, en hebt ambitie om mee te groeien met het bedrijf.

…hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel gesproken als geschreven).