Business development intern

Business development intern

Quattor P zoekt een stagiair die commerciële strategie uitwerkt en professionaliseert voor een nieuw product dat we momenteel aan het ontwikkelen zijn. Ben jij iemand die dit leuk vindt? Lees dan verder!

Wat doe je tijdens deze stage bij Quattor P?

Quattor P helpt bedrijven om hun werknemers veiliger te laten werken. Dit doen we op verschillende manieren; middels veiligheidsbewustzijnscampagnes, trainingen, en serious games. Voor deze stage zoeken we iemand die voor een nieuw product een marktanalyse kan doen, mee wil werken aan het business plan en de commerciële strategie ontwikkelt.

Wat doet Quattor P?

Quattor P is een onderzoeks- en adviesbureau met een focus op veiligheidscultuur, team performance en safety leadership. In de offshore en de maritieme industrie helpen wij onze klanten veiliger te werken.

Dit ga je doen

Om iemands denkwijze te veranderen heeft het geen zin om die persoon te vertellen dat hij anders moet gaan denken. Daar zijn andere strategieën voor nodig. Bij Quattor P ontwikkelen we daarvoor verschillende producten, bijvoorbeeld een serious game, een veiligheidsbewustzijnsprogramma of een training, voor zowel mensen in de operatie, maar ook voor management en directie/C-level.

Quattor P is een nieuwe veiligheidsbewustzijns-oplossing aan het ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat dit een succes wordt, zoeken we iemand die ons kan helpen met het maken van het business plan, marktanalyses kan maken, en de commerciële strategie op kan zetten.

Quattor P is aan het groeien, en met jouw commerciële kennis en kunde, de mogelijkheden die jij op de markt ziet voor onze producten, en de kansen die jij daarin weet te pakken zorg jij ervoor dat Quattor P nog harder groeit.

Wij bieden je graag

• Een uitdagende stage voor minimaal 32 uur per week, maar meer is uiteraard ook mogelijk.
• Samenwerken in een ambitieus team met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Een werkplek op ons kantoor in Den Haag, vlakbij Den Haag Centraal en Den Haag HS gelegen.

Jij…

…wil je kennis en vaardigheden graag gebruiken voor producten in de offshore en maritieme industrie.

…bent ondernemend, pragmatisch en analytisch, en hebt uitstekend commercieel inzicht.

…bent sociaalvaardig en communicatief sterk.

doet een opleiding welke aansluit op de stage.

…vindt het leuk om met jouw kennis en kunde bij te dragen aan een kleine en groeiende onderneming te werken, en hebt ambitie om mee te groeien met het bedrijf.

…hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel gesproken als geschreven).